Поверителност

В ExoSpecial един от основните ни приоритети е поверителността на нашите посетители. Този документ за Политика за поверителност съдържа видове информация, която се събира и записва от ExoSpecial и как я използваме. Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Тази Политика за поверителност се прилага само за нашите онлайн дейности и е валидна за посетителите на нашия уебсайт по отношение на информацията, която те споделят и/или събират от ExoSpecial. Тази политика не е приложима за информация, събрана офлайн или чрез канали, различни от този уебсайт.

Съгласие

Използвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност и се съгласявате с условията му.

Информацията, която събираме

Много рядко искаме от потребителите някаква лична информация. Въпреки това, когато го направим, личната информация, която сте помолени да предоставите, и причините, поради които сте помолени да я предоставите, ще ви бъдат изяснени в момента, в който искаме да предоставите личната си информация.

Ако се свържете директно с нас, може да получим допълнителна информация за вас, като вашето име, имейл адрес, телефонен номер, съдържанието на съобщението и / или прикачени файлове, които можете да ни изпратите, както и всяка друга информация, която можете да решите да предоставите.

Как използваме вашата информация

Използваме информацията, която събираме по различни начини, включително за:

  • Предоставяме, оперираме и поддържаме нашия уебсайт
  • Подобряване, персонализиране и разширяване на нашия уебсайт
  • Разберете и анализирайте как използвате нашия уебсайт
  • Разработване на нови продукти, услуги, функции и функционалност
  • Комуникирайте с вас, директно или чрез някой от нашите партньори
  • Изпращане на имейли, текстови съобщения или физическа поща
  • Намерете и предотвратите измамническо или незаконно използване на нашия уебсайт
Влезте Файлове

ExoSpecial следва стандартна процедура за използване на регистрационни файлове. Тези файлове регистрират посетители, когато посещават уебсайтове. Всички хостинг компании правят това и част от анализа на хостинг услугите. Информацията, събрана от регистрационните файлове, включва адреси на интернет протокол (IP), тип браузър, доставчик на интернет услуги (ISP), печат за дата и час, препращащи/изходни страници и евентуално броя на щракванията. Те не са свързани с информация, която може да бъде идентифицирана лично. Целта на информацията е за анализиране на тенденциите и оптимизиране на сайта.

Бисквитки и уеб маяци

Както всеки друг уебсайт, ExoSpecial използва „бисквитки“. Ние не искаме вашето съгласие за използване на бисквитки. Тези бисквитки се използват за съхраняване на информация, включително предпочитанията на посетителите и страниците на уебсайта, които посетителят е посещавал или посещавал. Информацията се използва за оптимизиране на изживяването на потребителите чрез персонализиране на съдържанието на нашата уеб страница въз основа на типа браузър на посетителите и/или друга информация.

Нашите рекламни партньори

Използваме реклама, за да си осигуряваме приходи от ExoSpecial. Някои от рекламодателите на нашия сайт може да използват бисквитки и уеб маяци. Всеки от нашите рекламни партньори има своя собствена Политика за поверителност за своите правила относно потребителските данни.

Правила за поверителност на рекламните партньори

Рекламните сървъри, рекламни мрежи и партньорски маркетингови платформи на трети страни използват технологии като бисквитки, JavaScript или уеб маяци, които се използват в съответните им реклами и връзки, които се появяват в ExoSpecial, които се изпращат директно до браузъра на потребителите. Те автоматично получават вашия IP адрес, когато това се случи. Тези технологии се използват за измерване на ефективността на техните рекламни кампании и/или за персонализиране на рекламното съдържание, което виждате на уебсайтовете, които посещавате.

Имайте предвид, че ExoSpecial няма достъп или контрол върху тези бисквитки, които се използват от рекламодатели на трети страни.

Гражданска Правила за поверителност

Политиката за поверителност на ExoSpecial не се отнася за други рекламодатели или уебсайтове. Затова ви съветваме да се консултирате с Политиките за поверителност на тези уебсайтове на трети страни за по-подробна информация. Може да включва техните практики и инструкции за това как да се откажете от определени опции.

Права за поверителност на CCPA (не продавайте моята лична информация)

Съгласно CCPA, наред с други права, потребителите в Калифорния имат право на:

Изискайте бизнес, който събира лични данни на потребител, да разкрие категориите и конкретните части от лични данни, които бизнесът е събрал за потребителите. Изискайте бизнес да изтрие всички лични данни за потребителя, които бизнесът е събрал. Изискайте бизнес, който продава лични данни на потребителя, а не лични данни на потребителя.

Ако направите заявка, имаме един месец да ви отговорим. Ако искате да упражните някое от тези права, моля, свържете се с нас.

Информация за децата

Друга част от нашия приоритет е добавянето на защита за децата, докато използват интернет. Насърчаваме родителите и настойниците да наблюдават, да участват и/или да наблюдават и ръководят своята онлайн дейност. ExoSpecial не събира съзнателно никаква лична идентифицируема информация от деца на възраст под 13 години. Ако смятате, че вашето дете е предоставило такава информация на нашия уебсайт, силно ви насърчаваме да се свържете с нас незабавно и ние ще направим всичко възможно да премахнем незабавно такава информация от нашите записи.

Контакти

За всякакви въпроси относно тази политика или някоя от нашите практики за поверителност, моля, свържете се privacy@exospecial.com по всяко време.